• Svet skialpinizmu
  • E-shop
  • Bazár
  • Poradenstvo

Pravidlá ochrany osobných údajov a používania súborov cookies

Identifikácia prevádzkovateľa informačného systému.

R-DAS Trade, s.r.o., IČO: 48 080 781, so sídlom Rybárska 408/28, 962 31 Sliač, zapísaná v OR OS Banská Bystrica, Oddiel Sro, Vložka č. 27890/S

Spracovávané osobné údaje a účely ich spracovania

  • na právnom základe plnenia zmluvy (čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov) spracúva prevádzkovateľ osobné údaje na účely plnenia kúpnej zmluvy a dodania objednaného tovaru, a to konkrétne:
    • Titul, Meno, Priezvisko,
    • Trvalý pobyt,
    • Adresa doručenia,
    • Telefónne číslo,
    • E-mailový kontakt.
    Tieto osobné údaje prevádzkovateľ uchováva po dobu 10 rokov od Vášho nákupu.
  • na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa podľa čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov, z dôvodu zabezpečenia funkcie e-shopu a individuálne personalizovaných obchodných ponúk spracúva prevádzkovateľ nasledovné údaje:
    • Cookies
    Tieto osobné údaje prevádzkovateľ uchováva po dobu najviac 2 roky od použitia webstránky.

Príjemcovia

Vaše osobné údaje budeme sprístupňovať iba zmluvným dopravcom za účelom doručenia Vami objednaného tovaru.

Zmluvní dopravci e-shopu sú zverejnení na stránke Doručenie.

Práva dotknutej osoby

Zákazník e-shopu ako dotknutá osoba má právo:

  • požadovať prístup k svojim osobným údajom
  • právo na opravu osobných údajov
  • právo na vymazanie osobných údajov
  • právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov
  • právo namietať spracúvanie osobných údajov
  • právo na prenosnosť osobných údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu

E-mailový kontakt pre vybavovanie záležitostí týkajúcich sa osobných údajov: dpo@r-das.sk

Dozorný orgán

Dozorný orgánom, na ktorý sa dotknutá osoba môže obrátiť so sťažnosťou je:
Úrad na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27

Cookies

Táto webstránka používa súbory cookies na zaistenie správnej funkcionality nákupného košíka a platobného procesu a na anonymnú analýzu návštevnosti. Niektoré informácie o využití našej webstránky poskytujeme aj našim partnerom ako napríklad Google Analytics, ktorí môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo, ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Typy súborov cookies, ktoré používame

Potrebné Cookies

MenoPoskytovateľRetenciaÚčel
UUID#[abcdef0123456789]{32}HTTP / freeskialp.sk19 dníIdentifikuje návštevníkov a uchováva ich spojenie na všetkých stránkach našej domény
cookieAlertStateHTTP / freeskialp.sk1 rokUchováva návštevníkov súhlas s použitím cookies súborov
currentLangCodeHTTP / freeskialp.sk6 dníUchováva zvolený jazyk, v ktorom sú stránky zobrazené návštevníkovy
 

Štatistické Cookies

MenoPoskytovateľRetenciaÚčel
_gaHTTP / freeskialp.sk2 rokyRegistruje jedinečné ID, ktoré je použité pri generovaní štatistických dát v službe Google Analytics
_gatHTTP / freeskialp.skSessionVyužívané službou Google Analytics to throttle request rate
_gidHTTP / freeskialp.skSessionRegistruje jedinečné ID, ktoré je použité pri generovaní štatistických dát v službe Google Analytics
collectPixel / google-analytics.comSessionPoužíva sa na získavanie informácií o použití webstránok návštevníka a o jeho zariadeniach v službe Google Analytics. Spracováva tieto informácie naprieč zariadeniami a webstránkami.
 

 

O súboroch cookies

Súbory Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa používaju na zjednodušenie používania webstránok a na zabezpečenie spokojnosti návštevníkov webstránok.

Súbory cookies môžu byť uložené na vašom zariadení iba ak sú potrebné pre správny beh webstránok. Na všetky ostatné typy súborov cookies potrebujeme od vás súhlas. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas s využitím súborov cookies.

Cookies môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa Vášho uváženia viacerými spôsobmi. Môžete vymazať niektoré z nich alebo aj všetky cookies uložené vo Vašom zariadení a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste znemožnili ukladanie súborov cookies. V prípade zablokovania použitia súborov cookies nevyhnutných na beh našich stránok si vás dovoľujeme upozorniť, že to môže narušiť ich funkčnosť, prípadne úplne zablokovať možnosť nákupu. Vymazaním súborov cookies môžete prísť o niektoré vaše nastavenia, ktoré boli v nich uložené. Viac informácií o súboroch cookies, ako ich akceptovať, odmietnuť, selektovať, prípadne zmazať nájdete na www.allaboutcookies.org.


Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

Košík Pokladňa

Odber noviniek

Quatro - jednoduchý nákup na splátky